~bObO~: Tv3, Tv1, Tv2, Ntv7, astro!?Gua nak request bole x?

Thursday, February 25, 2010

Tv3, Tv1, Tv2, Ntv7, astro!?Gua nak request bole x?







Tetibe gua rasa rindu kat macgyver.. antara hero2 yang gua minat dulu2 tahap macam mak gua minat kajol & aiswara rai..

keje paling giler gua buat gara2 gua jadi kan macgyver role model, gua da jahanam kan keta remote kontrol yang bapak gua beli kat pasar malam..

umo gua 13tahun..da belajar kemahiran hidup kat skola..duit blanja skola sehari bapak gua bagi 2 hengget je.. mane gua mampu nk beli bateri bile abis? gua bukan ade duit simpanan.xkan gua nk pow bapak gua setiap kali bateri AA keta remote gua abis?seingat gua 4 biji dulu dalan 3 hengget gak..tu pon bukan jenama energizer.. cap ayam je.. 2, 3 hari da abis..mane puas gua nak main.. paling lemau pon kalau duit xde bateri da abis gua g jemur bateri tengah panas.. cikgu gua cakap kalau jemur tengah panas bateri bole recharge blek.. betul ke tak gua xtau..

pendek kan cite gua jadi macgyver sambung wayar dari keta remote gua trus ke extension elektrik..xde wayar bumi..gua sambung direct wayar positif negatif je..memang la nk mampus!

gua ON!!

"Pupp!!"

bunyik macam cicak kentot dalam air.. gua simpan sume bahan2 bukti.. mane x perlu gua buang.. sebelum gua kena libas ngan tali pinggang baik gua tido.. smpi sekarang gua pikir..apela bengap, sengal, bladifool, stupid dam2 sangat gua ni..nasib xmampus!






nota kaki kuku cekam : da lama gua x tengok macgyver..bole x tv3 ke?tv2 ke? tayang blek? gua rindu kat hero gua Agnus Macgyver ..

7 org tertinggal tapak kaki:

dizzydude said...

aku tengah upload cerita mcguyver..baru sampai episode 4 jek..huhuhu..

bobo said...

beb! lu donlod mane?

Zephyr said...

Bukan ke tv2 tengoh tayangkan ke? tapi lewat malam ler...

http://akuvsdunia.blogspot.com

nand nasyari said...

hahaha..tu trlebih kreatif.. kalah mcgyver..hahah ;D

blogwalking..~ lalaal ;D

apekkjahat said...

tv2 de la dok..tp tgh2 mlm kit..time2 lu nak tembak cicak kat syiling..huhuhu..airwolf terbaek..kuar elikopter dr gua...

aleen adela akoo ^_* said...

hak3.ape ke boosuk sgt pangai anak pakcik neh...ampunkanla dosa die pkcik.sabor je lah!huuu

Adam Idris said...

skrg ni memang sesuai kita request cete kat TV. Sbb skrg sume cete kat TV mcm xbest je! Astro pon same. haha

Related Posts with Thumbnails