~bObO~: kad sim bodoh!

Monday, February 22, 2010

kad sim bodoh!



baru ni kad sim maxis gua jadi bengong.. bile gua off hp n pastu gua on balik hp jadi mengong.. x bole nk anta SMS.. kepala burung dia! camne gua nak SMS sayang2 muah2 ngan awek gua?! bodo! gua xde wat pe pon ngan sim tu... lain la kalau gua gigit ke?gua makan ke? gua jilat ke? ni gua xde wat pape pon! ape ni? xde kualiti tol! macam bab!!

xpe la.. gua g maxis je la tukar kad sim baru.. senang.. lagi pon mesti x kena bayar.. gua setia ngan maxis bape lame? ade 10 taun kot.. mesti dapat tukar sim baru free.. lagi pon bukan salah gua.. salah diorang la kad sim xde kualiti..

sampai maxis gua slow talk ngan bro customer service kat situ.. dia soh gua isi borang.. ok..setel.. xlama pastu kad sim gua ready untuk gua pakai... tanpa ade problem.. gua tanya .."kena charge ke?" dia jawab "25 hengget.. " wakluuu 25 hengget! tu pon nk charge! bukan salah gua! salah sim lu la! gua x buat ape pon kat kad sim tu!! tu pon nak charge gua ke? 25hengget tu!! bukan murah sial! kalau 25 hengget tu gua makan kat McD giler kembang perot gua! gua x puas ati gua mengamuk!! abis kerusi meja gua lambong!! keadaan jadi x terkawal.. gua jadi lebih ganas.. abis orang gua halau keluar!! gua tendang muka bro tadi!!! baru dia tau sape gua!! ingat gua sape lu nk pow!! sume orang dalam kedai Maxis tu kelam kabut lari!!! gua rampas senapang patah pak guard yang jaga kat situ! gua lepas kan tembakkan secara rambang! terkena dekat 2 orang pekerja kat situ.. gua da x waras.. puas hati gua! pastu gua ajak geng gua chow.. dalam genggaman gua kad sim baru yang baru gua tukar..gua bukak tangan gua, gua tatapi kad sim tadi..bait2 rasa untuk nak nangis sangat menebal.. sial lu sim.. terbang 25hengget gua!!

...........
........
......*****!

nota kuku kaki cekam : lepas dia bg jawapan kena charge 25hengget tu gua trus blah je.. dengan muka x puas ati.. bodo!

12 org tertinggal tapak kaki:

Aini said...

adoi buat aku gelak plak..haha...
ape la kene cas 25hinggit plak. Patut tadi ko ugut dia, nak tkr ke celcom..hehe =)

bobo said...

gua da ugut nk pakai tiang telepon pasni! <::>

aleen adela akoo ^_* said...

salah ko la tuh..len kali pakai celcom...hak2
celcom pon bukan ley pakai sgt.cet!

fiD said...

gua benci digi customer service!

nursarah said...

kelakar. bila depa pujuk kita guna pack baru prabayar dia, punya murah. 8hengget je. bila sim tu buat hal nak amik no asal kita kena cas 25hengget lak.

Zaidah said...

sabar yer bang...gunalah celcom...

bobo said...

aleen adela akoo - tau xpe..celcom pon hampeh!

fiD - bersama mu..

nursarah - kalau prepaid 10 hengget je.. postpaid 25 hengget

zaidah - mane bole sabo.. hak tu..

lea said...

sabor jela...
aku lagi bengang coz enset aku yg problem..
tension2

shandye. said...

ko spatutnya kenyit2 mata sket dowh kat bro tuh. mana taw dapat free ke....

wakakakaka...

apekkjahat said...

ckit2 nak mengamuk..cube bw istighfar ke.mengucap ker..xpon berzanji ker..ish..xsuke2

bobo said...

lea - ni da kes lain kak lea..kasik beli henpon baru la..

shandye - suit je..gua xjoin kelab gay looo

Apekkjahat - kite rasa di tindas la awak..kite sedih..xde tempat mengadu.. wakakaakkakikucagu!

bobo said...

lea - ni da kes lain kak lea..kasik beli henpon baru la..

shandye - suit je..gua xjoin kelab gay looo

Apekkjahat - kite rasa di tindas la awak..kite sedih..xde tempat mengadu.. wakakaakkakikucagu!

Related Posts with Thumbnails