~bObO~: Tun Dr. Mahathir biografi kartun..

Sunday, February 14, 2010

Tun Dr. Mahathir biografi kartun..


kali ni gua nk share ngan lu orang buku biografi dalam bentuk karikatur .. memang menarik.. gua rasa memang x rugi kalau lu orang dapatkan buku ni.. cite pasal tokoh negara yang sangat kite segani, Tun Dr. Mahathir Mohamad bekas perdana menteri Malaysia yang ke-4.. lu orang bole simpan buku ni sampai generasi lu orang yang ke 100 selagi buku ni x di buat bungkus nasik lemak.. buku ni lu orang bole dapatkan kat MPH Bookstores seluruh Malaysia.. gua beli pon tahun lepas..tahun ni gua xpasti ade ke x lagi diorang print buku ni.. masa gua beli buku ni tahun lepas harga 15.90 .. arini gua x tau le kalau da naik harga.. nak kata buku ni cite detail pasal Tun Dr.Mahathir tu x la.. kire tujuan pengarang nak tarik minat kanak-kanak or golongan remaja yang malas nak membaca..huhuhu.. ape2 pon x rugi la lu orang beli buku ni..



antara page2 yang gua snap untuk tontonan lu orang..





nota kuku kaki cekam : lepas ni gua rasa xde PM lepas2 ni yang dapat ganti macam ape yang Tun Dr.Mahathir da tukar Malaysia ni..

5 org tertinggal tapak kaki:

aRien de GreaT said...

bobo..huhuh..arin dh bli dri thun lepas lgi..cewahhhhhh..nk gtau jgak tu..arin suka die jugak...my muse...ohhh

bobo said...

huhu...da beli ek?bgus2!simpan k utk anak2 nnti..hehe..

shamimi said...

My all times idol.
Prnh baca Malay Dilemma?
Layan jgk.

dairy of sleeping gurl said...

takde siapa pun ley ganti beliau..
rindu kat beliau..

bobo said...

peminat kt fesbuk yg paling tertinggi malaysia..232,205 orang..hebat2!

Related Posts with Thumbnails