~bObO~: Raja Lawak ke Raja Gaduh?

Saturday, February 20, 2010

Raja Lawak ke Raja Gaduh?

Mula2 gua tengok iklan kt astro, iklan Raja Lawak gua judge dengan hanya tengok muka Alex ni gua rasa dia bukan la seorang yang bole melawak.. dalam pikiran gua Alex ni hanya mampu dok rumah stadi jadi ulat buku.. muka nerd nak mati.. macam muka ketua pengawas sekolah kebangsaan kantonis.. gua silap! memang alex bole buat gua gelak guling2 macam tapir tengah mengawan.. gua start tengok dia masa minggu ketiga.. x sampai seminit gua da gelak sakan.. memang Alex ade aura buat orang gelak.. minggu ke empat gua jadi x sabarnk tengok dia nye show.. start je dia keluar pentas gua da rasa nak gelak gile babi..

bayang kan siap otai2 lawak bole nk hentak kepala member dengan kusi ?sume sebab Alex..



Bro Bob Lokman gak relek.. saip buat pengakuan jujur nak isi dalam resume Alex ni antara pelawak yang dia minat.. kire ok le.. bro Bob x hipokrit.. ntah? ni siap tenang kan keadaan..





Gua memang minat Bro Afdlin ni dari dulu lagi.. ape je cite keluar gua memang x miss punye.. gua agak sokong la ngan ape yang lu cakap Bro! bro sebelah lu tu pon bukan best sangat lawak dia.. ntah pape ntah..

Gua terus terang dulu gua menyampah je tengok/dengar/lihat/merasa bile Din Beramboi ni wat lawak.. macam s*** .. sedap2 je cakap orang best jadi x best .. lain la kalau lu tu best giler!

Tapi ape pon sekarang gua da bole terima lawak Bro Din Beramboi..gua kadang2 suke gak dengar celoteh lu kat radio ERA.. ade mesej.. buat gua gelak pagi2.. lu antara febret gua sekarang ni bro Din Beramboi.. ayat yang kat atas tu cerita dulu.. sori bro! same gak macam lu anggap budak2 baru nak melawak kt Gelanggang yang Astro bikin ni... macam tu la lu dulu orang anggap.. LAWAK SAMPAH!! sekurang2 ni diorang mencuba!

Tapi pada gua Alex ni memang bole jadi juara n bole jadi penghibur! Gua memang suke otai tiga orang yang jadi juri ni.. /bob lokman/din beramboi/afdlin shauki/

rugi lu orang x tengok! -->



..........................................
..........................................
...........................:::::::::::::::::::::::::::::::::::

nota kuku kaki cekam : macam bagus je gua nak judge orang.. cam cibai! @@@ ;d

14 org tertinggal tapak kaki:

Nazirah said...

caya la lu bro..gua pn minat gilerr kt alex..dak kecik tu pn best gak..yeah!!idup raja lawak...

haqi1611 said...

aku minat abg kasim..!
hahhha
alex pon best gak...

aleen adela akoo ^_* said...

rajalawak season neh akoo xsempat tgk sbb terpakse bertapa d rumah sewa.
pape pon,wa amanahkan lu tgk untuk wa.ecece..nk wa2 gak..hak2

ieQa sWetLuv said...

wahh macam best lak tengok alex ni.. nty mau tgk raja lawak gak la huhu

fiD said...

hehehe...

kolej xde astro!

aRien de GreaT said...

arin xpenah tgok lgsung raja lawak..sbb rsa cm xbest..huhuhu

JHaZKiTaRo said...

hahaha.. good one.. anyway, salam jauh dari bumi Dublin, Ireland.. blog walking kejap.. rajin2, jemput laa singgah ke my blog.. :)

zaidah said...

zai tak berapa minat raja lawak.....

bobo said...

nazirah - gua minat je lebih..undi x penah..hehe

bobo said...

haqi 1611 - ntah beb?abg kasim mcm biasa sgt..gua x bape minat.

bobo said...

aleen adela - hehe..gua sahut amanah loo!

bobo said...

ieQa swetluv - ok la..wat ilang tensen bile tgk zizan ngan johan..dua2 gilooo..huhu

bobo said...

fiD - huhu.pe lagi bro!kasik masuk astro la kt kolej..hehe

arien the great - ala beb..xpenting pon..tp wat release tensen tgk lawak diorg.best!

JHAZkitaro - ok bro!ty..gua akan singgah nnti

zaidah - kasik minat la!

Azam Shah said...

aku taK Sempat layan RL4 ni.. tapi alex antara peserta yg baguss.. huhu.. kelakau bhai..

Related Posts with Thumbnails