~bObO~: Gua teringin nak pergi Gatsby Deodorant Street Fair

Wednesday, March 10, 2010

Gua teringin nak pergi Gatsby Deodorant Street Fair

Ape kah ini?? ubat nyamuk ke? bukan la adek2 sume.. ni la ubat penwangi ketiak untuk sesiapa ade rasa ketiak die ade bau asam keping or asam boi..baik untuk musim panas sekarang ni .. mengelak kan ketiak basah .. berbau dan juga masin.. ( nak gelak ke? wat elek je..)

Walaupon gua pakai jenama lain secara jujur nye gua nak join Event ni.. sebab? ketiak gua bacin, selalu berpeluh..wakakakaka!..saje mane la tau gua dapat hamper menang games? bile banyak kompom ketiak gua wangi setiap hari selama 100 purnama..

back to topic.. event ni berlansung bile?dimana?? :-





Tempat :Ruang Legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur.
Tarikh : 17 April 2010
Masa : 1000Hrs hingga 1700Hrs.
Jemputan : open to public, tapi kalau nk join contest kena dapatkan tiket kat sini Gatsby Street Fair Contest , ramai bloggers lepak kat Timesquare time ni..

Kalau ikot ape yang gua tau pelbagai gerai mainan yang akan didirikan semasa ‘Street Fair’. Ada yang seringkas membaling getah hinggalah ke aksi-aksi yang melucukan dan menggeli hati seperti bergusti sumo dalam beg udara oleh para peserta. Peserta permainan ini akan memenangi mata dan anda boleh menebus mata ganjaran yang terkumpul dengan barangan menarik dari Gatsby!!

Selain itu, semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai cabutan bertuah. Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!

Dan selain itu lu orang bole la bergambar dan beramah mesra dengan gua.. tiada charge akan di kena kan.. tapi kalau ade yang baik hati hulur2 la aiskrim sundae dari McD..
























Ni map pada sape yang rasa sangsi, tidak pasti, kebingungan, keresahan, kebengapan dan kebudusan dengan jalan nak gi Berjaya Timesquare.. paling senang gua cadangkan lu orang parking je kat mane2 stesen komuter, stesen LRT, stesen bas, stesen radio, stesen rangkaian telebisen malaysia, lu orang naik je pengangkutan awam sume ni .. transit kat kl sentral.. amek KL MONORAIL ... pegi kaunter tiket KL MONORAIL mintak nak turun kat IMBI STATION... charge dalam RM2.00 kot.. gua pon da lupe.. yang pasti berbaloi baloi la.. tapi kalau lu orang rasa nak lebih berbaloi naik beskal je.. berhibur sambil buat aktiviti sehat..

Gua harap kite dapat berjumpe dan beramah mesra kat sana.. kalau ade yang macam kenal gua tegur2 la.. gua pon kalau tengok lu orang macam kenal gua kompom tegur!!ChalooOOOo!!

Nak info? klik sini -- >
www.gatsby.com.my/streetfair



nota kuku kaki cekam : target gua bawak pulang kesemua hadiah2!!! tiada peluang untuk orang lain! hehehehe.. sape nak g ngan gua ni?

6 org tertinggal tapak kaki:

A+z+i+E = AziE said...

beramah tamah sama kau?? haha!! kau artis?? angkasawan?? seniman?? =P

aleen adela akoo ^_* said...

bes ke klo tegur ko?mane lg bes dgn bwat2 xnampak?ahak!jom yunk!seb bek aku cuti midterm.klo x aku ngintai ko kat sane.wi3

bobo said...

Azie - perempuanwan ok???wakakakakak

aleen adela aku - gua pemalu sebenarnye..saje wat gempak..wat2 xknal la ek?hehe

aleen adela akoo ^_* said...

ha3.nampak pmaenan die nampak?gentar suda...blom aku wat manje2 gedix mintak bahu lg 2....wiiiii :P

Ervina Razali said...

gudluck tau Bobo..
t ad adiah lebih p0s la kt sye..
hahahha...

Nazz@Purple said...

lame xgi time square..ko gi kim salam je la bobo eh

Related Posts with Thumbnails