~bObO~: asam boi limau..

Saturday, January 30, 2010

asam boi limau..

Gua pegi kl naik LRt tadi.. tujuan gua nak beli tiket bas balik kuantan ngan g loyat cari barang kit.. skrg ni gua sangat gemar naik pengangkutan awam.. ntah?gua rasa seronok..antara sebab2 nya :-

1. jalan kat kl sekarang ni memang macam cilake kalau jem..
2. gua jimat duit..gua rasa kalau g kl harga parking lagi mahal dari minyak keta gua..berbaloi baloi!
3. dapat tengok macam2 awek..kalau nasib gua baik bole laga2 bahu..wakakakakaka! mcm cibai gua!
4. gua rasa fikiran gua lagi tenang naik pngangkutan awam walaupon berebut rebut gua hepi!

ok la cukup pada sebab2 yang gua bagi.. balik pada cite asam boi gua.. masa time skola dulu gua sangat suke asam boi biji.. paling gua suke kalau asam boi tu di jilat bersama2 dengan limau kasturi.. wow!!nikmat!! gua xtau la mungkin gua terpengaruh dengan sister gua.. kalau abis je skola mesti gua akan dpt kan asam boi limau ni kat pakcik yg jual kt depan skola rendah gua..pakcik tu otai.. meniaga part time.. jual sekerim kon yg kaler2, kopok bon-bon, dindang, TORA...byk lagi la .. bawak motor je..paling gua suke asam boi limau tu..kadang2 gua beli asam boi tu lebih dari 2 ..sampai kaler baju skola gua da sama dengan kaler asam boi..sbb gua letak kt poket baju.. xkesah la tu..mak gua yang basuh..masa tu family gua xde mesin basuh..orang susah...huhuhu..(alamak...gua rs nak menitik air mata la plak..dah!dah!)

gua naik LRt dari stesen Taman Jaya.. menuju ke MAsjid Jamek..RM1.20 je.. gua x ingat masa yang tepat..dalam kul 4pm gak.. sampai je LRt gua naik..gua berdiri je walaupon ade sit kosong.. xpe, kaki gua kuat lagi...buat2 macho...berdiri je la..kalau ade ibu mengandung gua akan pimpin sbb gua da standby kt tepi pintu ..(macam sial nk tunjuk baik!wakkakakaka),..

xlama lepas tu dalam 5 minit gua bau asam boi..dem!!!febret gua!!! gua guna kan deria bau gua yang power sepower power ranger ni menjejak dari mane kah bau asam pilihan hati gua sejak gua skola rendah lagi.. gua jeling ade sorang mamat ni..tangan dalam posisi polis soh 'hands up!!' .. dem!! bro!! ketiak lu bau asam boi la!!! nasib orang ramai tgk.. kalau x gua jilat ketiak lu!!

nota kuku kaki cekam : sekarang ni gua pakai stick untuk ketiak jenama NEVia for men.. ok..bau best je.. lagi 1 gua nk bg bro yg empunya diri info, kalau terbaca entri gua ni member gua ade bgtau gua perfume original ade jual murah2 kat pasaraya borong Mydin bro..sebotol 100 je..kotak je xde..kalau lu g beli tolong beli kan gua skali..gua nk 30 botol wat mandi..wakakakaka!

7 org tertinggal tapak kaki:

sI tEDI said...

aku ske air asam boi!!

aku pun pakai deodorant cap nivea.


wey!! pau ahmad tak baik untuk org islam!!
sila semak semula pau peberet kau!
ha ha ha ha

bobo said...

ye ke beb?alamak! byk da gua makan pow ahmad! sial tol! gua tuko la pasni pow bini gua!wakakakkk.halal!

oranglidi said...

wa rase ade baiknya lu pakai motorsikal.. senang skit.

bobo said...

moto gua ade kuantan bro..huhu

shamimi said...

pengangkutan awam terbaik.

Nazz@Purple said...

ooo..asam boi letak dalam air sirap atau campor ngan air apple hijau+limau kasturi..best giler2...

bobo said...

shamimi - agree!

Nazz - huhu!best2!gua sgt suke

Related Posts with Thumbnails