~bObO~: Google Adsense From Google The Best Way!!

Wednesday, May 20, 2009

Google Adsense From Google The Best Way!!


huhu...ntah le..aku ade baca laman web n tgk youtube..rs mcm menarik la plak advertisement yg melalui blog ni..cume aku x tau je btul ke dpt payment dr Google..aku pon nk merasa gak dpt gaji dengan hanya menaip kt blog je..hehehe..saje cuba2 nasib..dpt 2 ke 3 ratus sebulan pon da ok..hehe..byk gak lg kompeni² yg buat advertising kt setiap laman web,blog2 ..byk lg la..tu 2 je yg aku tau..aku pon baru je nk berjinak2 dalam dunia blog n click² advertising ni..kalau ade kawan2 yg sudi berkongsi pengalaman n keseronokan atau kebetulan tentang sume² yg aku cite tu syer2 la ngan aku..x bek ooo kedekut ilmu..baik kita syer...lg byk ilmu yg akan masuk..hehe..kt sini aku ade link utk e-book yg bole cite ape maksud google adsense..ko masuk n baca r sendiri..klu best kita buat..klu agak2 mcm tipu tu x yah wat..hehe..kan senang..



Ntah la..pada aku x salah utk kita sume mencubakan?untung² rezeki kita?sape tau..tp tu la klu ikut mane duit yg kita dpt ni d labur kan aku pon xtau..sendiri pikir la...ni aku ade link site Encik Munawar yg published E-book ni..korang ble dowload kt link ni..



video

yang video ni aku pinjam dari site youtube link nye http://www.404Defender.com/google-ads yang ade tunjuk camne dia ble dpt sejuta dolar beb dr Google Adsense..ape² pon aku newbie dlm buat benda² ni..newbie dlm dunia blog..klu ade sape² otai² blogger yg nk kongsi pengalaman ngan aku amatla aku harap² kan..hehehe..ape² pon..kita try dulu!!slamat mencuba kengkawan!!!chaalllooo!!

0 org tertinggal tapak kaki:

Related Posts with Thumbnails