~bObO~: 30 APRIL 2009....ade sket malang bg aku..Waarggh!!nk nangiss!!!

Thursday, April 30, 2009

30 APRIL 2009....ade sket malang bg aku..Waarggh!!nk nangiss!!!


hehe..sbenaq nye nk nangis pon ade..nk gelak kuat² pon ade..nk kutuk diri sendiri pon ade..hehehe..mcm² berbaur dlm diri..da la skrg ni musim org kena selsema babi...nama sentifik nya yg lain selsema babi haram jadah..huhuhu..nk jd kn cerita aku da langgar geng² dr suku kaum bab yg sewaktu dgn nye..huhu..aku on the way nk balek kmpg la ni..kuantan -> KL..skali ade sekor babi dr arah seberang jalan..bapak besau!!!!!!!!!!!!ade la dkt 40kg kot..separuh suku dr berat aku..huhuh..dgn selamba je dia buat tandukan terbang kt lampu kaca dr jepon keta kancil aku yg baru je aku beli dgn harga yg agak tidak berpatutan..huhuhu..mmg aku lost control trus beb..punya la kuat..padahal aku x bwk laju pon ..ade la dlm 80 - 90km/j...aku dok kt lorong kiri beb..view aku kurang d sebabkn ade keta di lorong kanan yg memotong aku..dlm 3 bijik keta..tetiba ade je babi tu keluar dr celah² keta kt lorong kanan..mmg heran la..tp tu la..bayang kn la klu aku bwk keta time tu 110 or 120km/j?mau xterpelanting kancil aku? tis is 1st time pengalaman aku sepanjang ulang alik dr kl kuantan.kuantan kl..hmm..sgt merbahaya..xnk panjang cite..mungkin ade salah or silap aku kt mane²..ALLAH nk tunjuk..nasib la gue xde pape..still adik ble naik..hikhikhik..so hati² la semasa memandu..jgn sangka kt jalan highway xde buaya..babi hutan pon ade..wakakakakakakaak!!


ni la di tempat kejadian ..kilometer 222.59...adeh..kenangan²..


huhu..ni la makhluk yg merempoh kancil aku..nk muntah pon ade ..huhuhu..kena samak keta aku beb!! ramai yg da order bodypart cik bab ni..yg tinggal kuku ngan idong dia je..huhuhu..


nasib aku kira baik lg la..walaupon malang ...dlm 15 meter sebelum keta aku terbabas tu ade 1 longkang yg sgt la besar..mmg muat² je keta kancil..kalau masuk dlm tu xtau la ape jd..adehh..xpe..ade hikmah..huhu..sedey keta masuk woksyop..hmm.....

5 org tertinggal tapak kaki:

Mohd Hafiz said...

siot tol.. malangnye nasib anda... nak terburai isi perut aku gelak sebab mende yg ko langgar ni.. memang harammm.!!
sian la kat ko...

Mohd Hafiz said...

apa la nasib kau edy... tp okay lah dah ada pengganti...

bobo said...

weh!!ko jd r follower aku piz!hehehe..

Anonymous said...

Hai bobo! At last i jmper blog u.. hehehe.. u xcident ek??? Biler??? Ciannyerrr... kalo kiter teman, msti x xcident kan.... hik hik

bobo said...

huhu..kalu u teman bole kita syer cik bab ni..hehe...i dpt duit uuu..30 ribu..wakakkakakakakakakaka

Related Posts with Thumbnails