~bObO~: Gua Layan 'The Ugly Truth'!!!!

Sunday, September 13, 2009

Gua Layan 'The Ugly Truth'!!!!


Baru je gua sampai kl trus g booking tiket The Ugly Truth..gua layan kt Mines..awek gua plak on je..hehe..memula gua tgk cite ni nye poster n trailer gua nk tergelak da sbb mmg truth la ape yg diorg nk smpi kn dgn poster tu.. cite ni x berat pon santai je.. layan je... tp mmg x patut la bwk bdk2 sbb byk gak lawak lucah dlm movie ni.. mmg lakonan Katherine Heigl ( Abby Richter ) n Gerard Butler ( Mike Chadway ) ade ngam la.. mmg gua asek gelak je ngan diorg ni..

Abby ni produser rancangan pagi kt 1 stesen tv wanita yg berkerjaya ..tp solo..nk cari Mr. Perfect dlm hidup..sgt menyampah ngan Mike ni sejak tgk rancangan Mike ni..The Ugly Truth.. gua rs ape yg mike ni ckp betul...lelaki hanya nk seks je..wakkakakakakak! gua tau sbb gua lelaki..tp gua xsuka seks.. gua suka senggama..wakakakakaakak!lain..

Last2 Abby kena berkerja gak dengan Mike bile boss stesen Tv tu amek Mike join dlm rancangan pagi yg Abby kendalikan..mcm nk meletup la Abby..siap dirog betaruh kalau Abby dpt tackle Mr.Perfect yg dia idam kn Mike akan benti dr stesen tu..

Last2 Abby dpt tackle doktor merangkap jiran baru dia..atas pertolongan Mike gak lak..tp doktor ni skema nk mampus..biasa la..geng2 bijak. Tp dlm masa yg sama dia da start suke kt Mike..adeh..ade bab yg gua ade rasa gua ter'feeling' n gua terjiwang la plak...gua xnk cite smpi abis..lu org g panggung tgk sendiri...nnti gua kena saman...tp cite comedy/romantik ni mmg best! layan... gua bg 8/10 bintang..ade bab yg gua teringat smpi arini..Abby pakai seluar dalam jentik kacang yg Mike bagi..mmg tersangat gilooo..


ni trailer..



mines..


Tiket..

7 org tertinggal tapak kaki:

oranglidi said...

wa tengok cite 'gamer' haritu. macam celaka.

lulujunior said...

Best ke tak? Aku nak tengokla.

Gamer tak best. Jgn tengok.

bobo said...

oranglidi : gua da tgk gamer ..ok la..menarik gak pe citer tu..

lulujunior : huhu..best oOOo..lu tgk je..kalau xbest lu refund kt gua.. :P

kelambuharimau said...

baik duduk rumah ngaji quran duit pun tak habis wolo

bobo said...

kelambuharimau : alamak..kena skola gua..btul bro gua just nak share je..kalau nk ngaji Al-Quran x yah nk cite kt org la bro yg utama..

kireenz said...

aku suggest ko g tgk final destination 4 bro
(sambil mkn hotdog+popcorn)

bobo said...

huhu..gua da tgk bro
ok la..tp jln cite still same..1 2 3 4..
sume same..

p/s : gua cadang tgk cite yg akan dtg ni POPADAM..8hb oktober ni kuar..kompom lawak nk mampus!huhu

Related Posts with Thumbnails