~bObO~: May 2011

Monday, May 2, 2011

OSAMA BIN LADEN
hmm.. berapa bulan gua x update blog.. tetiba semalam cerita Osama Laden buat gua nak menaip.. Lain orang lain pemikiran.. ramai yang menyokong dan ramai yang menentang..

Sampai ada yang anggap Osama Laden penjuang atau pengkhianat.. Gua terpikir jugak adekah Osama Laden ni watak yang di cipta Amerika?? supaya 1 dunia anggap Islam agama pengganas dan kejam.. yang pasti nya Amerika ade propaganda mereka sendiri.. kuasa dan ekonomi Amerika mempengaruhi ekonomi di setiap pelusuk dunia..

boleh plak mayat Osama di kebumi di laut?? yang bagus nye mayat di mandi dan di kafankan serta di sembahyangkan mengikut syariat Islam.. Alhamdulillah..


bile gua pikir2 balik.. giler lama Amerika nk amek masa untuk bunuh dan tawan Osama Laden ni.. Amerika hebat.. dari segi ketenteraan dan teknologi..xkan setakat Osama Laden ngan geng2 taliban nye Amerika nak amek tempoh yang terlalu lama? lepas peristiwa 11 september 2001 Amerika da tau sape dalang dan sape yang terlibat.. hmmm..kalau lu orang tengok berita pon gambar yang tersebar seperti di photoshop..
Gua pasti ni sume keje Amerika! hebat merancang! Gua harap kite semua dapat bukak mata! so x reti2 nak boikot?

nota kuku kaki cekam : Tu geng2 Amerika tak tau lagi pasal Osama Bundle ade kt Malaysia?kalau tak kompom Malaysia pon kena serang! sama2 kite berdoa agar negara ngan dunia lepas ni aman dan di lindungi oleh Allah! TAKBIR!!!! ALLAHUAKBAR!!
Related Posts with Thumbnails