~bObO~: June 2009

Saturday, June 27, 2009

Live Band at Teluk Chempedak..( Pemuzik Jalanan )

Assalamualaikum Warahmatullahiwabarahkatuh...
aku pun da kering idea nk updated blog..ni pon aku belasah je la..yg penting kita bole share ape yang patut..hehe..

kali ni aku nk share video dari geng² pemuzik bebas ( kira main tepi jalan la..). Aku mmg respek kt geng² ni..bukan sume org bole hiburkan org..hepi kan org..buat org ramai tepuk tangan..tp geng² mmg sempoi,cool n ROCK!!!!

korang rajin² kan la tgn utk klik play kt link yg aku letak kt bawah ni..mmg best gak diorg nye show..kira tahap advance la aku ble bg..tp gamba x clear sgt la sebab aku guna handphone aku yg da tunggu ajal je ni nk black out...hehe..ENJOY!!

Kepada Abg² n Akak band ni jgn la mintak royalti kt aku plak k?jgn plak saman aku sebab x mintak keizanan letak video korang kt U tube..aku nk promote korang je..hehe..korang mmg best!! keep up the gud work! RROOOOOCCCKKKKK!!!!!!!!!!!!!!




Blues Rock n Roll - Ramli Sarip cover by pemuzik jalanan





dan sebenarnya - YUNA cover by pemuzik jalanan





Ikhlas Tapi Jauh - Zainal Abidin cover by pemuzik jalanan






Tuesday, June 23, 2009

CROCS™ Addict!!!



Bile selipar ni da kuasai diri ku ini..huhuhu..aku start pakai selipar ni taun lepas lagik..best pakai selipar ni..sebab aku suka kt design n colour nye yang 'HIJAU'..hehehe..my febret colour..taun lepas aku beli dalam Ringgit Malaysia 120..tp sekarang da murah sket..kalau korang nk selipar ni aku bole order nnti aku list kan harga dan jenis CROCS™ yg korang boleh order through aku.hehe.. bisnes kecil²an je.carik makan..tp terus terang
aku kasik tau..mmg best pkai sandle ni..
CROCS™ ROCKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!



ni 2nd CROCS™ aku..hehe..same with my very love girl..tp 'girl' ke org tu???hehehehe...colour ni
pon aku suke..biru muram² sket..



Kasut ni pon dari CROCS™ jgk...hensem bergaya..

Price : RM 150



yang ni pon ok gak..tp out of fashion sket..blum msuk dlm kategori barang rare lagik..hehe..

Price : RM 80



Old Skool..

Price : RM 170




nice fashion..comfort!

Price : RM 180



very good chooser!

Price : RM 200



nice looking!

Price : 150



Price : RM 80


i sell only the good and genuine from CROCS™ boutique..
and the price is very cheap in town!Believe it's!
Just email/sms/call me for order and any enquiry at :

mzaidyahmad@gmail.com
+6012-6278545 - bobo

Sunday, June 7, 2009

SONY PlayStation® Portable GPS Receiver..

SONY PlayStation® Portable GPS Receiver
Use MAPTHIS! and Google Map Viewer


Aku beli GPS Receiver ni tahun lepas g..tapi bila da ade blog ni rasa mcm banyak benda je aku nak share ngan geng² yg baca blog ni dan yang penting skali untuk rakyat Malaysia yg masih x tau yg Sony PSP boleh guide kita walau ktne kita berada..seluruh dunia..walaupun tgh laut...agak nye la..hehehehehe..


Aku simpan lagi beb kotak hati GPS Receiver ni..bkn pe..untuk guide kenkawan kalau minat nk beli ..so just tunjuk je kotak ni diorang tau la..aku beli Receiver ni kat LOWYAT Kuala Lumpur Malaysia....tu pon x sume kedai la ade beb..lagi pon benda ni limited..x sume orang kita tau..banyak gak kedai Game yang aku g..ade tu mmg ZERO..tanya pasal benda ni ape pon x tau..tp klau untuk geng² yang luar Kuala Lumpur korang bole beli benda ni kt website² ni sume :-
  • www.lelong.com.my
  • www.ebay.com
  • www.lowyat.net
  • www.mudah.my



Ni view di mana GPS Receiver kita nk letak..just kena tight 1 skru je...Plug n Play...fungsi benda ni sama je mcm GPS² yg melambak² jual kt luar...buat keje klu dpt detect satelit ..sekurang² kena ade 4 satelit utk guide kita ..

INFO
GPS - Global Positioning System



Ni la software yang menjadi platform untuk GPS Receiver...Dan yang menarik nye software ni boleh baca Google Map..So kita boleh download Map through Google je..x kira la mane² country...Brazil ke, India ke, Brunei ke....yang penting skali Malaysia la..Tp setiap benda mesti ade cacat sket la ...yang x best nye kat Google Map masih lagi xde geodata untuk map Malaysia..so Mapthis! xbole nk guide untuk pergi dr 1 tmpt ke 1 tmpt yang lain..tp still bole tracking ktne kita ada...




ni aku nk share video untuk korang view camne Mapthis! ni berfungsi..kalau korang ade pape soalan or kemuskilan nak tanya just email aku kt mzaidyahmad@gmail.com ..aku sedia untuk share..tp x semua gak aku tau..just share mane yg tau je la..aku pon budak baru belajar..nnti aku akan upload kan software ni..skrg ni tgh sebok dok upload game SNK Arcade Classic 1 ...hehe..korang download la nnti k?best bangat game ni..Ok! selamat mencuba!


Price Info In Ringgit Malaysia (RM) :-
SONY PlayStation® Portable - RM 1,299
PSP GPS Receiver - RM 250
Mapthis! Software - Free

Wednesday, June 3, 2009

SONY PlayStation® Portable Game Review..


SONY PlayStation® Portable Game
SNK ARCADE CLASSIC 1


Untuk geng² yang gila men game SONY PlayStation® Portable ..
ni aku ade 1 game yg nk share ngan kengkawan..bila aku main game ni teringat ms zaman skola² dulu..
huhu..bkn pe..mesti lepak kt kedai game 2posen..huhu..nk men game² ni..




ni page ms nk starting ..



The Next Glory 'Super Sidekicks 3'
Game bola yg ade team Malaysia..huhuhu...



TOP HUNTER - game ni pon menarik gak..korang kena try beb game ni..


video

korang just send ur email kt kat aku mzaidyahmad@gmail.com
nnti aku akan send this game link untuk korang..
Try this game..so cool... 


Click all this linked to get copy of game..enjoy!!

i already split this files..u must exract all this file use Winrar..TQ

Related Posts with Thumbnails